Djerba-Zarzis Airport, Djerba, TunesiŽ

Deze pagina in het: Engels | Duits

[ Home ] - [ Vliegvelden in TunesiŽ ] - Djerba-Zarzis Airport, Djerba, TunesiŽ


De gegevens op deze website zijn samengesteld uit verschillende bronnen, zowel online as offline. Er wordt geen enkele garantie, voor geen enkel doel, gegeven op de juistheid van de gegevens vermeld op deze pagina.
Voor vragen en suggesties kunt u per email contact opnemen via info@vliegveld.org

Algemene informatie

Luchthaven Djerba-Zarzis Airport, gelegen in (of nabij) Djerba heeft een 1 landingsbaan, die 10171 voet (3100 meter) lang is. De geografische coŲrdinaten van dit vliegveld luidden als volgt; 33 graden, 52 minuten, 30 seconden noorderbreedte (33.875031) en 10 graden, 46 minuten, 32 seconden oosterlengte (10.775461). Djerba-Zarzis Airport ligt 19 voet (6 m) boven zeeniveau.

Djerba-Zarzis Airport, te Djerba, TunesiŽ, ligt in UTC+1 (DST+2) als tijdszone. De lokale tijd daar is nu dus 08:02 uur.

Luchthavencodes

Het vliegveld wordt door de International Air Transport Association (IATA) aangeduidt met luchthavencode DJE. De International Civil Aviation Organization (ICAO) gebruikt DTTJ wanneer Djerba-Zarzis Airport wordt bedoeld.

Autoverhuur Djerba-Zarzis Airport

Er zijn meerdere aanbieders van autohuur op de luchthaven van Djerba. Indien u een auto wil huren in Djerba, dan kan u goedkoop een huurauto boeken via EasyTerra Autohuur. Zij vergelijken op de Autohuur Djerba pagina het aanbod van meedere aanbieders van autoverhuur.

Vliegtickets Djerba

Als u op zoek bent naar vliegtickets naar Djerba, dan kunt u terecht op een aantal websites. Wij hebben goede ervaringem met onderstaande aanbieders van goedkope vliegtickets:

Externe Links

Kaart

Onderstaande kaart wordt getoond door middel van de Google Maps API.


© Copyright 2006 P.L.M. van Smeden
http://www.vliegveld.org